|
تجارب آمیزش جنسی برای هر کسی یک فرآیند متفاوت است. زنان ممکن است در مورد خونریزی بعد از مقاربت نگران باشند. بسیاری از زنان پس از مقاربت دچار خونریزی میشوند. افرادی که در این شرایط دچار خونریزی می شوند میخواهند علت این مشکل را بدانند.
|
استفاده از قرص آهن یا اسید فولیک یا اسید فولیک در دوران پریود اشکالی ایجاد نمی کند و لازم نیست که اگر پزشک تان برای شما این دو نوع دارو را تجویز کرده اند در طول دوره پریود مصرف را قطع و پس از پاک شدن و پایان خون ریزی قاعدگی دوباره مصرف آهن و اسید فولیک را شروع کنید.
|
خونریزی شدید قاعدگی یا منوراژ ( Menorrhagia ) به خونریزی سنگین ناشی از قاعدگی گفته می شود که فعالیت های روزانه خانم را مختل می کند. این خونریزی سالانه بر بیش از 10 میلیون خانم تاثیر می گذارد. مقدار متوسط خون از دست رفته در قاعدگی حدود 30 تا 40 میلی لیتر یا 2 تا 3 قاشق غذاخوری در طول 4 یا 5 روز است. خونریزی شدید قاعدگی زمانی دیده می شود که مقدار خون از دست رفته بیش از 80 میلی لیتر یا دو برابر مقدار طبیعی در یک دوره باشد.
|
اگر در حال تلاش برای بچه دار شدن هستید، احتمالاً دو واقعیت مهم را در مورد بارداری بدانید:
1) احتمال بارداری یک زن در حوالی تخمک گذاری وجود دارد و
2) تعیین دقیق تاریخ تخمک گذاری آسان نیست. این به این دلیل است که تخمک گذاری ...
|
به حالت زودتر یا دیرتر پریود شدن فرد، بی نظمی قاعدگی می گویند. عملکرد هیپوتالاموس، هیپوفیز، تخمدان و رحم در هماهنگی کامل نقش مهمی در شکل گیری چرخه قاعدگی دارد. از اولین خونریزی در دوران بلوغ تا یائسگی سیکل قاعدگی که به طور منظم هر ماه تا دوره زمانی تکرار می شود، هر 21 تا 35 روز و به عبارت دیگر به طور متوسط هر 28 روز اتفاق می افتد. برای تشخیص نامنظمی قاعدگی باید ...
|
در اواسط چرخه پریودی، دیواره های رحم کم کم ضخیم میشود و آماده بارداری میشود. اگر این اتفاق نیفتد، لایه تشکیل شده پوشش رحم جدا شده و باعث خونریزی در طول پریودی میشود. گاهی اوقات لخته خونها باعث ...
|
لکهبینی یک اصطلاح رایج است که برای توصیف مقادیر کمی از خونریزی واژینال بین دورههای قاعدگی استفاده میشود. این خونریزی به عنوان خونریزی بین قاعدگی نیز شناخته میشود. در مواردی که در دوران بارداری قاعدگی انتظار نمیرود، ممکن است خونریزی بعد از یائسگی، قبل از بلوغ یا بعد از رابطه جنسی رخ دهد. لکهبینی گاهی اوقات میتواند ...
|
پریود یا قاعدگی فرآیندی است که طی آن لایه ضخیمی از خون و بافت که به دیواره رحم چسبیده ریزش میکند و از طریق واژن، از بدن خارج میشود. دختران در حالت نرمال از سنین ۱۲ تا ۱۴ سالگی پریود را تجربه میکنند و این روند در زنان تا سنین ۴۵ تا ۵۵ سال ادامه پیدا میکند. درصورتیکه دختران پس از سن ۱۶ سالگی همچنان پریود نشوند لازم است جهت علتیابی و درمان عقب افتادن پریود به پزشک زنان مراجعه کنند.
|
قاعدگی دردناک (دیسمنوره ) یکی از سوال های رایج میان خانم های جوان است که از پزشک خود معمولاً سوال می کنند. قاعدگی دردناک به دو دسته دیسمنوره اولیه و دیسمنوره ثانویه تقسیم بندی می شود.
|
مشکلات سلامتی زیادی وجود دارد که فقط زنان با آن مواجه هستند. با رسیدن به سنین باروری، بدن شما تغییرات زیادی را تجربه خواهد کرد. برخی از مشکلات سلامت زنان ممکن است هر از گاهی رخ دهد.
متأسفانه، این شرایط سلامتی میتواند به عملکرد جنسی و تولید مثلی شما آسیب برساند، بنابراین نباید آنها را سهلانگیز دانست.
|
در خونریزی غیرطبیعی رحم، طول دوره قاعدگی، میزان و یا زمان خونریزی دچار اختلال میشوند. طول دوره قاعدگی زمانی غیرطبیعی است که بیش از 35 روز یا کمتر از 21 روز طول بکشد و یا دورههای آن نامنظم باشند. دوره قاعدگی از وضعیت سلامت سایر ارگانها نیز تاثیر میپذیرد؛ به همین علت نه تنها بیماریهای دستگاه تناسلی، بلکه بسیاری از بیماریهای ارگانهای دیگر نیز میتوانند خونریزی غیرطبیعی رحمی ایجاد نمایند
|
کلا شما 1 تیر پریود شدی . 27 تیر هم پریود شدی . سیکل شما 27 روزه ست . اینکه شما در 1 مرداد پریود نشدید ، نشانه بی نظمی شما نیست . طول مدت سیکل قاعدگی بطور متوسط از 25 تا 32 روز متغیر می تواند باشد . بدن شما کامپیوتر نیست که سر روز و سر ساعت پریودتون اتفاق بیفته . مسایل زیادی در نظم پریود دخیل هستند . از تغذیه و فعالیت بدنی گرفته تا استرس و داروها . بخصوص داروهای هورمونی . حتی داروهای گیاهی و سنتی .
|
اگرچه ترشحات واژن که از دوران بلوغ شروع می شود، در واقع کاملا طبیعی است، اما در برخی موارد می تواند نشانه بیماری باشد. در این مطلب به سوالاتی چون ترشحات واژن چیست، چرا هستند، انواع آن، رنگ های آن، اگر زیاد باشد چه اتفاقی می افتد و درمان آن چگونه است پاسخ دادیم.
|
بسیاری از سرطان های جدی رحم، دهانه رحم، کیست های شکلاتی یا مشکلات تخمدان در زنان اغلب علائم مشابهی دارند. بی نظمی قاعدگی، درد لگن، مانند دردهای قاعدگی.
به همین دلیل است که بیشتر زنان به چیزی مشکوک نیستند مگر اینکه علائم به شدت شدید شود. با این حال، اکثر بیماری های زنان که قابل درمان هستند با تشخیص زودهنگام قابل درمان هستند.
|
یک چرخه قاعدگی طبیعی هر ۲۸ روز یک بار اتفاق می افتد. اما اغلب این چرخه در خانم ها نسبت به یکدیگر متفاوت است. بعضی از خانم ها هر ۲۱ روز پریود می شوند در حالیکه در بعضی دیگر پریودهایی با ۳۵ روز فاصله دارند. وقتی صحبت از پریود می شود، هر زنی سیکل مختص به خود را بیان می کند. بیشتر خانم ها پریودشان هر ماه حدود سه تا پنج روز طول می کشد. اما خونریزی که فقط دو روز طول بکشد یا هفت روز ادامه داشته باشد نیز طبیعی تلقی می گردد. بنابراین طول خونریزی هم برای هرکس منحصر به فرد است.
|
سیکل قاعدگی به ریختن و تخلیه شدن ماهانه دیواره رحم زنان گفته میشود. خون عادت ماهانه که ترکیبی از خون و بافت رحم است از رحم به دهانه رحم وارد شده و سپس از طریق واژن خارج میشود. سیکل قاعدگی از چندین مرحله منظم و متوالی تشکیلشده است. این چرخه از اولین روز پریود آغاز میشود. مدتزمان میانگین هر سیکل ۲۸ روز است اما این محدوده زمانی در زنان متفاوت است به صورتی که از ۲۱ تا ۳۵ روز متغیر است.
|
درد پریود بخش طبیعی از چرخه قاعدگی است. بیش از نیمی از زنان در دوران قاعدگی درد گاهی خفیف و گاهی شدید را تجربه می کنند. در این دوران زنان بیشتر سعی می کنند با حالات عاطفی مانند افسردگی، خستگی، خواب زیاد، کاهش علاقه به محیط، تحریک پذیری، تنش، تحریک پذیری، غمگینی، عصبانیت و عدم توجه کنار بیایند.
|
سندروم پیش از قاعدگی (PMS) دارای طیف گستردهای از علائم و نشانهها، از جمله نوسانات خلقی، حساس شدن سینه ها، میل شدید به غذا، خستگی، تحریک پذیری و افسردگی است. به طور تخمینی از هر ۴ زن قاعده ۳ نفر برخی از علائم سندروم پیش از قاعدگی را تجربه میکنند.
|
به قاعدگی های بیش تر از 7 روز یا قاعدگی های سنگین منوراژی میگویند. بسیاری از بانوان، خونریزی سنگین یا دوره پریودی طولانی دارند، که به نظر نرمال میرسد. اما اگر این خونریزی های سنگین، باعث محدودیت فعالیت های روزانه شود، باید به پزشک خود مراجعه کنید. معمولا پزشکان با توجه به سابقه پزشکی و نتایج تست های آزمایشگاهیتان، یک سری از درمان ها را به کار می برند.
|
پریود نامنظم غیرمعمول نیست و قریب به سی درصد از بانوان در سنین باروری با این مشکل روبهرو میشوند. هر گونه خونریزی غیرطبیعی در مقایسه با سیکل قاعدگی معمول، برای مثال افزایش یا کاهش فاصله زمانی بین دو عادت ماهانه، خونریزی بین دو پریود، خونریزی شدید قاعدگی (منوراژی) یا خونریزی بسیار کم قاعدگی را پریود نامنظم گویند. به علاوه بسیاری از بانوان این مشکل را به صورت پریود نشدن، استمرار عادت ماهانه یا دو بار در یک سیکل پریود شدن تجربه میکنند
|